Asztali és táj boraink

Duna-Tisza közi Olaszrizling

–         Jellegzetes üde, gyümölcsös illatú, harmonikus savtartalmú, zamatos, száraz fehér tájbor. Optimális fogyasztási hőmérséklet: 10-12’C.

Duna-Tisza közi Cserszegi fűszeres

–         Intenzív, fűszeres illatú és zamatú félédes tájbort mindazoknak ajánljuk, akik az édeskés, illatos borokat kedvelik. 12-14’C ajánlott fogyasztási hőmérséklet.

Duna-Tisza közi Kékfrankos

–         Bíborlila színű, elegáns, fűszeres illatú, hízelgően lágy félédes vörös tájbor. Szobahőmérsékleten ajánlott fogyasztani

Duna-Tisza közi Cabernet Sauvignon

–         Mélyrubin színe, édes, gyümölcsös íze minden korosztály számára kellemes élményt nyújt. Fogyasztási hőmérséklet: 14-16’C.

Vegyes fehér

–         Rizlingborokra emlékeztető íz- és illatvilággal rendelkező, könnyed, üde, száraz asztali bor. 10-12’C-ra hűtve üdítő „fröccs”-ként fogyasztásra is ajánljuk.